30th Reunion Concert (2DVD)

299 Kč –35 %
299 Kč –35 % 195 Kč
Skladem (37 ks)

2DVD (dvojDVD) z produkce známé křesťanské skupiny Heritage Singers

Detailní informace

Detailní popis produktu

Disc 1:

  • I Just Feel Like Something Good (Medley)
  • When We All Get Together
  • Jesus Is The Lighthouse
  • First Day In Heaven
  • Peacespeaker
  • When I Get Carried Away
  • My Tribute
  • Mighty Jordan Roll
  • Daystar
  • Rise Again
  • Can You Reach My Friend
  • My Lord And I
  • Morning Prayer (Medley)
  • I Shall Wear A Crown
  • I Will Never Be
  • On One Condition
  • Swing Down Chariot
  • In The Presence Of Jehovah
  • The King Is Coming
  • Farther Along
  • Satisfied
  • I Got Jesus (Medley)
  • What A Precious Friend

Disc 2:

  • He Still Speaks
  • Temporary Home
  • He Touched Me (Medley)
  • No One Ever Cared For Me Like Jesus
  • Tu Sabes Que
  • In The Great Gettin' Up Morning
  • Champion Of Love
  • What A Day That Will Be
  • This Old House
  • He'll Find A Way
  • Never Say Goodbye
  • Someone Is Praying For You
  • I Bowed On My Knees

DVD je ve verzi NTSC.

Doplňkové parametry

Kategorie: Heritage singers
Záruka: 2 roky
Vydavatelství:: Maranatha z.s.
Interpret:: Heritage Singers
Typ nosiče:: DVD
Žánr:: křesťanská hudba

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: